Alla hjärtans dag – tips på presenter online oavsett avstånd.

Alla hjärtans dag står runt hörnet (14 feb) och varför inte passa på att visa din partner eller vän hur mycket de betyder för dig? Även om alla hjärtans dag inte borde vara en unik dag för att visa din käresta uppskattning så är det trots allt en bra dag att bli påmind om att göra något lite extra på. Men hur gör du då om avståndet faktiskt är ett problem för att uppmärksamma en flickvän, pojkvän, mamma, dotter eller kanske bara en god vän? Här kommer våra fem bästa tips på hur du uppskattar din partner eller vän på alla hjärtans dag oavsett avstånd.

 


Tips på bröllopspresent
Kaffeprenumeration från Svanfeldtscoffee – https://www.instagram.com/svanfeldtscoffee/?hl=sv

1. Ge bort hållbart kaffe och bidra till en bättre värld

Är morgonkaffet en riktig hit för din partner? Då tycker vi att ni ska göra ett besök hos Svanfeldtscoffee där du kan beställa hem fantastiskt goda kaffesorter antingen som engångsbeställning eller prenumeration. Dessutom sponsrar du då Hjärnfonden – ett arbete som ligger Ditte och David varmt om hjärtat och som de så behjärtansvärt berättar om i deras Story.

Vi vill även tipsa om Fru vintages 11-kaffebönor som är både ekologiskt och fairtrade. Går att beställa både som malet och hela bönor.

Fem ideér på presenter till din flickvän/pojkvän på Alla Hjärtans Dag

2. Säg det med ett blomsterbud

Beställ en vacker bukett blommor som blombud till alla hjärtans dag. Förvisso en klassisk present på alla hjärtans dag men vad kan vara mer romantiskt än så? Vill du dessutom ge en present som varar lite längre kan du skicka en blomprenumeration på regelbunden basis inom Stockholm och Uppsala. Buketten levereras i en lyxig box för bästa upplevelse.

Blomprenumeration
Ge bort en personlig spellista i present på alla hjärtans dag till din flickvän eller pojkvän
Photocred: https://buffer.com/library/background-music-video

3. Ge bort en personlig spellista 

En riktig budgetvariant är att skapa en romantisk spellista på spotify. Gör den riktigt personlig genom att välja låtar som betyder lite extra för er relation. Kanske spelades ”For once in my life” med Stevie Wonder på första daten eller, ”A thousand Years” med Christina Perri, dagen då pojkvännen friade? Musik är kärlek!

4. Gör en följetång och avsluta med en överraskning

Gillar din partner överraskningar och en touch av spänning? Skapa en följetång av hemliga meddelanden som leder till olika platser och människor. Börja med att skicka ett sms där du beskriver din flickvän eller pojkväns första uppdrag. Kanske ska hon eller han ta sig till ert favoritcafé och därefter slussas vidare till en gemensam väns postlåda för att avslutningsvis hamna på tågstationen där du står och väntar med en bukett blommor. Denna alla-hjärtans-dag-present kräver dock lite planering men så värt det för att göra någons dag romantisk på riktigt.

Skicka blommor i bröllopspresent

Blombud Stockholm och Uppsala på alla hjärtans dag

5. Ge bort något nytt 

Ge bort en upplevelse eller en onlinekurs i present och låt din flickvän, pojkvän, mamma eller pappa få testa något nytt! Kanske gillar din partner foto, matlagning eller kanske är hon eller han en riktig äventyrare? Ge bort en fotokurs från Blomverket inom foto, styling & storytelling. Onlinekursen går även att beställa på engelska. Eller varför inte ge bort ett presentkort på en romantisk upplevelse eller en onlinekurs i matlagning från Köket.se. Att beställa presenter online är verkligen en riktig hit om ni inte bor i samma stad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.