Överraska dina anställda eller kunder

Vill du ge bort en extra lyxig och unik gåva till dina anställda eller kunder? Nu finns möjligheten för Er som företag att skicka blombud i en blomsterbox som ni designar själva. Pris från 329 kr + moms.

Present till kunder och anställda

1. Designa boxen med er logga

Tillsammans tar vi fram en snygg design på klistermärke med er logga. Ni har även möjlighet att välja färg på omslagspapper och sidenband så att det går i linje med Ert företags varumärkes-färger.

Gåva till kunder blombud

2. Skriv en personlig hälsning

Skicka med en personlig hälsning på våra vackra hälsningskort. Vill du specialdesigna ett hälsningskort så går det att ordna mot en tilläggskostnad på 30 kr.

Blombud - Gåva till anställda

3. Skicka med en gåva

Lägg till gåvor från vårt sortiment eller eget material, såsom broschyrer, gåvokort etc om så önskas.

Några av våra kunder

daniel wellington blombud
Nordea blombud
Nordiska Galleriet Blomverket
em blombud online
blombud till alla hjärtans dah

Begär offert


  Läs mer

  Älskar ni också blommor på jobbet?

  Nu kan du beställa blommor med extra wow-känsla direkt till ditt företag! Beställ ett enskilt blombud eller starta en blomprenumeration med leverans av färska snittblommor så ofta det passar er!

  Våra buketter lämpar sig väl för styling av gemensamma utrymmen såsom reception eller för kontorsmiljö men också för företag som önskar skämma bort sina medarbetare lite extra vid födelsedagar, avtackningar eller för att gratulera nyblivna föräldrar! Våra blombud brukar även vara uppskattade jul- & sommargåvor till företagets personal. Vi levererar bland annat till:

  • checkmark butiker
  • checkmark mäklare
  • checkmark hotell
  • checkmark restauranger
  • checkmark caféer
  skicka blommor online