presentkort-blomprenumeration

Ge bort en blomprenumeration

En oväntad leverans av lyxiga snittblommor mitt i vardagen kan göra den allra gråaste dagen riktigt, riktigt fin!

Nu finns möjligheten för dig att visa uppskattning till någon i din närhet som förtjänar den där lilla extra lyxen i vardagen. Perfekt gåva att ge bort även vid högtider såsom jul, alla-hjärtans-dag och mors dag!

Välj

På sidan prenumerera nu väljer du bukettens storlek som du vill ge bort, leveransintervall samt om du vill att buketten ska vara bunden av Blomverket eller obunden.

Betala

Lägg buketten i varukorgen och gå till kassan. I kassan fyller du i din adress och klickar sedan i rutan för "Leverera till någon annan?". Här fyller du i adressen till den person du vill ge bort prenumerationen/buketten till. Klicka sedan på knappen "beställ".

Ingen bindningstid

Prenumerationen kommer nu att starta och mottagaren kommer att få sin första leverans inom kort. När du sedan önskar avsluta prenumerationen gör du det genom att logga in på mitt konto och därefter avsluta under fliken prenumerationer (gäller även vid beställning av enbart en bukett).

Ladda ner presentkort

Det är alltid trevligt att kunna ge bort sin gåva i form av ett presentkort. Klicka därför på någon av bilderna under texten för att skriva ut/mejla ett presentkort. Här finns även möjlighet att skriva i en personlig hälsning.
 

Enkel bukett:


 

Prenumeration:

 

Med hopp om att få sprida lite vardagslyx till någon