blomverket_our story_blomprenumeration

Our Story


Tre svägerskor & drömmen om helgbuketten

Som nyblivna småbarnsföräldrar började vi tre svägerskor att prata om hur svårt det var att få tiden att räcka till för matinköp, städ och att dessutom hinna med att köpa in den där “helgbuketten” som på ett sådant härligt sätt talade om att nu är det dags fira helgen! Vi hade börjat prova på flera matkassar och städ-tjänster vilket tacksamt underlättade vardagen mer och mer för varje barn som kom. Under en släktmiddag för drygt 2 år sedan började vi därför prata mer seriöst om konceptet ”fredagsbuketten” som blev stort på sociala medier för några år sedan. Vi upplevde det dock som svårt att hitta dessa trendsättande buketter i de fysiska butikerna och att det traditionella blombudet var allt annat än smakfullt och kvalitativt! Dessutom, vem av oss hade tid att springa runt i butiker med tre barn i famnen och köpa blombuketter! Därför startade vi blomverket.se som numera levererar ”helgbuketten” som prenumeration alt engångsbeställning i hela Sverige. Perfekt present att ge bort till jubilaren, mamma på mors dag eller till flickvännen! Vår vision är att ta det traditionella blombudet till nästa nivå genom att leverera en vacker upplevelse där såväl valet av lyxiga & hållbara snittblommor till förpackning är av högsta prioritet!

Lev livet lite vackrare!

 

Möt svägerskorna Moritz – bakom kulisserna

Lizz spoliade idén om att dra igång en lyxig tjänst av framför allt blomprenumerationer under en släktmiddag varpå vi andra gick igång på en gång! Lizz har en otroligt varm personlighet som kan lätta upp den tyngsta av stämningar med sin humor och glädje. Under veckorna jobbar Lizz främst med att administrera ”WORKSHOPS” men även andra events såsom exempelvis pop ups för Blomverket.

Elisabeth är den mest planerade av oss tre och målinriktad som få! Hon har grym koll på rådande trender och känsla för toner och & färger. Med andra ord som klippt och skuren för att designa Blomverkets ”HELGBUKETTER” och föra kommunikationen med våra samarbetspartners.

Tina är Blomverkets egen IT-ingenjör och fotograf med känsla för detaljer och det lilla extra! Med positivitet och professionalitet ser hon alltid det möjliga i det omöjliga. Tina ansvarar också för våra ”ONLINEKURSER” där hon delar med sig av olika tekniker som vi själva använder oss av i våra bilder.

För att se våra buketter eller få daglig inspiration till ditt hem följ oss på instagram eller facebook.

sv_SESwedish