blomverket - om oss

Our Story

Tre svägerskor & drömmen om en vackrare vardag

Ett blombud är så mycket mer än bara en bukett blommor! Saknas känsla, kvalité eller helhetsperspektiv fallerar hela blomsterupplevelsen och buketten kommer snart vara ett miserabelt minne blott i soptunnan! En blombukett ska kännas både inifrån och ut! Förmedla en känsla av äkta kärlek människor emellan & bidra till att göra livet lite vackrare!

Därför grundade de tre svägerskorna Moritz blomsterkonceptet Blomverket med fokus på hela blomsterupplevelsen! Vi hade en målbild att skapa ett blombud med riktig wow-känsla levererad i en lyxig box som skulle finnas tillgänglig måndag till lördag från Malmö i söder till Umeå i norr! En handbunden bukett med snittblommor som kändes noggrant utvalda (utan färgämnen), med sköna färgkombinationer & unika sorter – en bukett som vi kunde stå för!

Varje vecka designar vi på Blomverket “veckans bukett” med tryggheten i att buketten innehåller samma slags snittblommor oavsett vart i landet mottagaren bor. Vi erbjuder såväl leverans av enskilda blombud, blomprenumerationer som möjligheten för företag att designa sitt eget blombud & förpackning.

Genom korta ledtider från hela den Holländska blomstermarknadens utbud, geografisk tillgänglighet & med snittblommor som levereras i en exklusiv blomsterförpackning kan vi hjälpa dig att skicka kvalitativa blombud som gör livet lite vackrare att leva!

Varför inte beställa ett exklusiv blombud redan idag?

För att se våra buketter eller få daglig inspiration till ditt hem följ oss gärna på instagram eller facebook.

Tillsammans kan vi leva livet lite vackrare!

 

Tina, Elisabeth & Lizz