blomverket - om oss

Our Story

Tre svägerskor & drömmen om en vackrare vardag

Företaget föddes över en släktmiddag för några år sedan då vi som de tre föräldralediga svägerskorna Moritz bestämde oss för att göra något seriöst av konceptet ”helgbuketten” som då börjat bli populärt i sociala medier tack vare influencers.

Som småbarnsföräldrar hade vi svårt att få tiden att räcka till för matinköp, städ och att dessutom hinna med att köpa in den där “helgbuketten” som på ett sådant härligt sätt talar om att det dags att fira helgen!

Med ett stort intresse för blommor och erfarenheter inom IT och marknadsföring vågade vi “över en dag” ta steget att skapa en tjänst som vi själva hade uppskattat för att underlätta vardagen!

En blombukett ska kännas både inifrån och ut! Därför har vi skapat blomsterkonceptet “helgbuketten” med fokus på hela upplevelsen. Vi hade en målbild av att skapa ett blombud med riktig wow-känsla levererad i en lyxig box inför helgen! En bukett med snittblommor som kändes noggrant utvalda med harmoniserande toner och unika sorter – en bukett som vi kunde stå för!

Idag erbjuder Blomverket både enskilda blombud och möjligheten att prenumerera på en lyxig bukett blommor inför helgen med leverans från Malmö i söder till Umeå i norr.

I samband med Covid19 såg vi en klar ökning av beställningar. Hälsningarna bytte karaktär och människors saknad av att ses IRL fick istället sa sig i uttryck i form av blomsterhälsningar över hela landet. Det var fint att se hur något så enkelt som en blombukett kan sprida kärlek i en tid av avstånd!

Just detta vill Blomverket fortsätta med framåt – Att göra livet lite vackrare för någon annan! Varför inte beställa ett exklusiv blombud redan idag?

För att se våra buketter eller få daglig inspiration till ditt hem följ oss gärna på instagram eller facebook.

Tillsammans kan vi leva livet lite vackrare!

 

Tina, Elisabeth & Lizz