blomverket_our story_blomprenumeration

Our Story


Tre svägerskor & drömmen om helgbuketten

Tanken om ett vackert hem med redan införskaffade blommor inför helgens middagsbjudningar och mysfrukostar gick inte riktigt ihop med veckoschemat för svägerskorna Lizz, Elisabeth & Tina . Drömmen om att komma hem till en vacker och vilt bunden bukett hängandes på dörren, blev därför en verklighet när svägerskorna under hösten 2017 startade onlinebutiken blomverket.se.

I blommornas värd upptäcker man att varje blomma är unik, att varje säsong har sina stjärnor och att variationen av kombinationer är oändlig. Det kanske just är därför som blommor är ett sådant lyckopiller och gör oss människor glada. Om och om igen! Blomverkets vision är därför att skapa vackra och glädjefyllda hem genom leverans av lyxiga buketter direkt till dörren.

Let our dream be your story!

Möt svägerskorna Moritz – bakom kulisserna

Lizz spoliade idén om att dra igång en lyxig tjänst av framför allt blomprenumerationer under en släktmiddag varpå vi andra gick igång på en gång! Lizz har en otroligt varm personlighet som kan lätta upp den tyngsta av stämningar med sin humor och glädje. Under veckorna jobbar Lizz främst med att administrera ”WORKSHOPS” men även andra events såsom exempelvis pop ups för Blomverket.

Elisabeth är den mest planerade av oss tre och målinriktad som få! Hon har grym koll på rådande trender och känsla för toner och & färger. Med andra ord som klippt och skuren för att designa Blomverkets ”HELGBUKETTER” och föra kommunikationen med våra samarbetspartners & florister. Dessutom är det hon som håller koll på våra siffror och ser till att budgeten hålls!

Tina är Blomverkets egen IT-ingenjör och fotograf med känsla för detaljer och det lilla extra! Med positivitet och professionalitet ser hon alltid det möjliga i det omöjliga. Tina ansvarar också för våra ”ONLINEKURSER” där hon delar med sig av olika tekniker som vi själva använder oss av i våra bilder.

För att se våra buketter eller få daglig inspiration till ditt hem följ oss gärna på instagram eller facebook.

en_GBEnglish
sv_SESwedish en_GBEnglish