Våra blombud – Exempelbilder

Blombud med ny design varje vecka

Varje vecka designas ditt blombud med ett nytt innehåll av snittblommor i enlighet med den aktuella årstiden. Vi strävar alltid efter att skapa ett innehåll i blombuketten som känns i tiden, utan att vara för stram, och som ger buketten en härligt ”vild” känsla. Precis som om ditt blombud vore handblockad direkt från trädgården!

Det exakta valet av snittblommor i ”veckans bukett” skiljer sig alltså åt från gång till gång, oavsett om du beställer ett enskilt blombud eller en blomprenumeration, och vi försöker i mån av tid att i början på veckan publicera det exakta innehållet via Blomverkets Instagram-story. Det går även bra att kontakta oss fredagen veckan innan önskad leveransdag så avslöjar vi mer än gärna vad ”veckans bukett” kommer att innehålla.

Veckans bukett ”Hemma hos”

Så kan veckans bukett se ut hemma hos dig. Samtliga exempelbilder är fotade av blombudets mottagare under 2021.

Så tänker vi när vi Skapar ditt blombud

Noggrant utvalda snittblommor

Ett blombud ska kännas inifrån och ut. Därför är snittblommorna i ”veckans bukett” noggrant utvalt både när det gäller färg och form. Först och främst ska buketten ska kännas lyxig! Därför hittar vi alltid en sk. ”stjärna” för veckans helgbukett, dvs en blomma som på något sätt upplevs lite extra lyxig. Det kan vara en vacker ros, en pastellig kryssantemum eller en stor och tålig amaryllis inför jul. Därefter matchas övrigt innehåll ton i ton eller på ett sätt som förstärker ”stjärn-blomman” i buketten. Genom att använda snittblommor med olika textur skapas likaså en härlig dynamik i blombuketten. Varje blomsterbukett är handbunden i sk.spiralform och vi placerar med fördel snittblommorna i olika nivåer för att skapa en ”vildare” känsla!

Lyxig förpackning

För att skapa en vacker upplevelse för mottagaren levereras ditt blombud i en lyxig box. När blomboxen öppnas är din bukett knuten med ett sidenband och inlindad i ett vattentåligt exklusivt omslagspapper som går ton i ton med buketten. På insidan finner du även våra skötselråd för möjlighet till längre njutning! Skicka med en personlig hälsning helt kostnadsfritt på våra egendesignade hälsningskort och gör någons dag lite vackrare!

Läs även ”Så väljer du rätt storlek för ditt blombud”.