Våra blombud hemma hos er

Blombud med ny design varje vecka

Varje vecka designas ditt blombud med ett nytt innehåll av snittblommor i enlighet med den aktuella årstiden. Vi strävar alltid efter att skapa ett innehåll i blombuketten som känns i tiden och som ger buketten en sådan där härligt ”vild” känsla, precis som om ditt blombud vore handblockad direkt från trädgården!

Det exakta valet av snittblommor i ”veckans bukett” skiljer sig åt från gång till gång, oavsett om du beställer ett enskilt blombud eller en blomprenumeration. Varje måndag publicerar vi innehållet i ”veckans blombud” på Blomverkets Instagram-story. Det går även bra att kontakta oss fredagen veckan innan önskad leveransdag så avslöjar vi mer än gärna vad ”veckans bukett” kommer att innehålla.

Veckans bukett ”Hemma hos”

Undrar du hur veckans bukett har sett ut det senaste året? Här kommer några av alla fina människor som delat med sig av några bilder på våra blombud i ”hemmamiljö”. Stort tack till alla er som delat med sig! Samtliga exempelbilder är fotade av blombudets mottagare under 2021/2022.

Styling nordic nest

Veckans bukett 28 februari storlek lyx. Fotocred: @houseofekman

Blommor i vas från Nordix nest

När veckans bukett får vara med i styling för Nordic Nest hemma hos @houseofekman

Så tänker vi när vi Skapar ditt blombud

Noggrant utvalda snittblommor

Ett blombud ska kännas inifrån och ut! Därför är snittblommorna noggrant utvalda både när det gäller färg och form. Först och främst ska buketten ska kännas lyxig! Därför hittar vi alltid en sk. ”stjärna” för veckans helgbukett, dvs en blomma som på något sätt upplevs lite extra lyxig. Det kan vara en vacker ros, en ”pastellig” krysantemum eller en stor och tålig amaryllis inför jul. Därefter matchas övrigt innehåll ton i ton eller på ett sätt som förstärker ”huvudblomman” i buketten. Genom att använda snittblommor med olika textur skapas likaså en härlig dynamik i blombuketten. Varje blomsterbukett är hand-bunden i sk.spiralform och vi placerar med fördel snittblommorna i olika nivåer för att skapa en ”vildare” känsla!

Blombud med lyxig förpackning

För att skapa en vacker upplevelse för mottagaren levereras ditt blombud i en lyxig box. När blomboxen öppnas är din bukett knuten med ett sidenband och inlindad i ett vattentåligt exklusivt omslagspapper som går ton i ton med buketten. På insidan finner du även våra skötselråd för möjlighet till längre njutning! Skicka med en personlig hälsning helt kostnadsfritt på våra egendesignade hälsningskort och gör någons dag lite vackrare!

Läs även ”Så väljer du rätt storlek för ditt blombud”.