Så designar ni ert företags blomsterbox till anställda & kunder

Vill du ge bort en extra lyxig och unik julgåva till dina anställda eller kunder ? Nu finns möjligheten för Er som företag att designa Er egen bukett samt ”branda” Er blomsterbox i enlighet med ert företags varumärke.
Visste du om att Ni som företag just i år, kan ge en större avdragsgill julgåva än vanligt till Era anställda? Fram till och med 31 december 2021 har Skatteverket utökat beloppet för företag att ge skattefria gåvor till sina anställda med upp till 2000 kronor på grund av Corona-pandemin. För mer detaljerad information om hur ni kan dra momsen för årets julklappar 2021 till Ert företags anställda gå in på Skatteverket.

Så designar du ditt företags blomsterbox som julgåva

Skicka våra uppskattade blombud i julgåva till Era anställda & kunder men gör det på Ert eget vis! Så funkar det:

1. Designa Er bukett

Önska snittblommor till Er bukett alternativt låt oss ta fram ett förslag på innehåll som går i linje med Ert företags varumärke. Kanske vill ni ha en färgsprakande bukett som speglar Ert företag eller en mer nedtonad bukett som går ton i ton? Ni väljer helt själv den budget som är möjlig utifrån era förutsättningar. Kort därefter återkommer vi med ett förslag på innehåll och antal stjälkar till er bukett som ni har möjlighet att godkänna eller korrigera. Se gärna exempelbilder på tidigare levererade blombud ”hemma hos” våra blomprenumeranter där mottagaren själv fotat sin bukett i hemmamiljö.

present eller gåva till dina anställda

2. Välj inslagning

Välj mellan olika färger av vårt lyxiga omslagspapper och våra sidenband så att det går i linje med Ert företags varumärke. Skicka gärna med en personlig hälsning på våra snyggt designade hälsningskort (eller designa ett eget om ni hellre föredrar det).

Det går självklart bra att skicka med eget material, såsom broschyrer, foldrar etc om så önskas. Varför inte göra som vårt blomsterutskick i samarbete med Nordiska Galleriet, ge bort en värdecheck till trogna kunder som de sen kan använda vid nästa inköpstillfälle hos er?

Gåva till anställda och kunder

3. Välj box

Ni väljer hur utseendet på boxen ska ska se ut! Tillsammans tar vi fram en snygg design på klistermärke med er logga och önskad layout som sen placeras på en naturell och miljövänlig box. Självklart går det att välja Blomverkets egna box om ni hellre föredrar det.

Present till anställda och kunder

4. Luta Er tillbaka

Vi på Blomverket tar hand om hela kedjan från blombinderi till leverans av era blombud som julgåva. Blomboxen levereras till mottagaren direkt till dörren/postlådan med möjlighet till leverans i hela Sverige enligt önskat leveransdatum. Väl passande som en unik och generös julklapp inför julen 2021!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att skämma bort era anställda/kunder! Lev livet lite vackrare tillsammans med oss!


    I år kan du som företagare vara extra generös

    Fram till och med 31 december 2021 har Skatteverket utökat beloppet för företag att ge skattefria gåvor till sina anställda upp till 2000 kronor på grund av Corona-pandemin. Detta innebär att den tidigare avdragsgilla summan på 500:- som julgåva utökats för företag som önskar ge bort något alldeles extra i julklapp i år. Observera att de tillfälliga reglerna för moms på julgåvor för företag enbart gäller fram till och slutet av detta år!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte.