Ge bort personlig blombox som gåva till din personal

Ge bort en personlig och lyxig gåva till dina anställda – dem som betyder allra mest för ditt företag! Nu finns möjligheten för er som företag att ”branda” er egna blomsterbox! Tillsammans tar vi fram ett koncept som fungerar för er budget.

Sommargåva personal och anställda
Så här såg det ut när Bluebird Media skickade ”brandade” blomboxar till sina anställda.

Så Designar Ni Ert Företags Blomsterbox

blombud till alla hjärtans dah

1. Designa buketten

Önska snittblommor till er bukett eller låt oss ta fram ett förslag på innehåll i buketten som går i linje med Ert företags varumärke.  Kanske vill ni ha en färgsprakande bukett som speglar ert företag eller en mer nedtonad bukett som går ton i ton? Ni väljer helt själv den budget som är möjlig utifrån era förutsättningar.

2. Bestäm design

Ni väljer själva utseendet på boxen! Tillsammans tar vi fram en snygg design på klistermärke med er logga och önskad layout som sen placeras på en naturell box. Välj därefter mellan olika färger av vårt lyxiga omslagspapper och våra sidenband. Skicka gärna med en personlig hälsning på våra snyggt designade hälsningskort (eller designa ett eget om ni hellre föredrar det).

Sommargåva personal och anställda
Praliner sommargåva anställda

3. Skicka med något extra

Kanske vill ni skicka med det där lilla extra som förhöjer er sommargåva ytterligare? Varför inte skicka med lyxiga praliner från Svenska Kakao eller himmelskt goda kolor från Pärlans Konfektyr.

4. Luta dig tillbaka

Vi på Blomverket tar hand om hela kedjan från blombinderi till leverans av blombudet. Blomboxen levereras till mottagaren direkt till dörren/postlådan i hela Sverige.

Blombud Helsingborg

Unika buketter som sommargåva till dina anställda

Vi vill att våra buketter ska kännas utifrån och in! Därför har vi valt att köpa in blommor från det breda blomsortimentet direkt från Holland och vi kan därför undvika onödiga mellanhänder. Genom korta ledtider håller dessutom blommorna bättre kvalité och det breda utbudet gör att vi kan skapa de där lilla extra vackra och ovanliga kombinationen av blommor i säsong! När du beställer blommor som sommargåva kan du därför vara trygg med att innehållet i buketten känns stilsäkert och lyxigt!

Unika buketter i blombox
Ge bort en bukett med blommor med extra kvalité i sommarpresent till din personal i sommar.

100 % Nöjd-kund-garanti

Vi är inte nöjda om mottagaren av våra blombud inte är 100% nöjd! Därför går vi alltid en extra mil om det är så att något skulle ha hänt blommorna på vägen eller om förseningar uppstått! I dessa fall kompenserar vi alltid genom pengarna åter eller en ny bukett. Läs mer om vår 100% nöjd kundgaranti om du vill veta mer.

Blombud som sommargåva
Vi erbjuder trygga köp av blommor till din personal genom vår 100 % nöjd kundgaranti

Leverans av blombud i hela Sverige direkt till dörren

Bor din personal utspritt över landet? Ingen fara. Vi levererar våra blombud som gåva till hela Sverige utan mellanhänder. Så ni kan vara trygga med att innehållet i buketten inte skiljer sig åt beroende på vart mottagaren av er sommargåva bor! Observera att leveranstiden dock kan skilja sig åt något då vi behöver anpassa budfirma efter leveransort.

Leverans av blombud i hela Sverige
Beställa din sommargåva med möjlighet till leverans av blommor i vacker blombox till hela Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.