Ge bort personlig blombox i sommargåva till din personal

En lyxig blombox i sommargåva till dina anställda

Ge bort en personlig och lyxig sommargåva till dina anställda – dem som betyder allra mest för ditt företag! Nu har ni möjlighet att designa ert egna blombud genom att trycka upp en miljövänlig blombox och välja övriga detaljer såsom omslagspapper, klistermärke och hälsningskort som matchar ert varumärke! Tillsammans tar vi fram ett koncept som fungerar för er budget! Du vet väl om att du kan ge din personal en extra gåva värd 2 000 kronor utan förmånsbeskattning? Here kan du läsa mer om vilka regler som gäller i samband med sommargåvor till anställda.

Sommargåva personal
Unna din personal en vacker bukett med blommor i sommargåva som levereras i en personlig blombox direkt till dörren i hela Sverige!

Skicka med det lilla extra i din sommarpresent

Våra blombud skickas i en exklusiv box för att skapa en unik upplevelse för din personal. Kanske vill ni skicka med det där lilla extra som förhöjer er sommargåva ytterligare! Varför inte skicka med lite chokladpraliner, te/kaffe eller en värdecheck från din butik tillsammans med blombudet. Vi löser det självklart åt er! Here kan du läsa mer om hur våra anpassade blombud för företag fungerar.

Skicka blommor som sommargåva
Förhöj upplevelsen av ditt blombud med kaffe eller chokladpraliner

Unika buketter som sommargåva till dina anställda

Vi vill att våra buketter ska kännas utifrån och in! Därför har vi valt att köpa in blommor från det breda blomsortimentet direkt från Holland och vi kan därför undvika onödiga mellanhänder. Genom korta ledtider håller dessutom blommorna bättre kvalité och det breda utbudet gör att vi kan skapa de där lilla extra vackra och ovanliga kombinationen av blommor i säsong! När du beställer blommor som sommargåva kan du därför vara trygg med att innehållet i buketten känns stilsäkert och lyxigt!

Unika buketter i blombox
Ge bort en bukett med blommor med extra kvalité i sommarpresent till din personal i sommar.

100 % Nöjd-kund-garanti

Vi är inte nöjda om mottagaren av våra blombud inte är 100% nöjd! Därför går vi alltid en extra mil om det är så att något skulle ha hänt blommorna på vägen eller om förseningar uppstått! I dessa fall kompenserar vi alltid genom pengarna åter eller en ny bukett. Läs mer om vår 100% nöjd kundgaranti om du vill veta mer.

Blombud som sommargåva
Vi erbjuder trygga köp av blommor till din personal genom vår 100 % nöjd kundgaranti

Leverans av blombud i hela Sverige direkt till dörren

Bor din personal utspritt över landet? Ingen fara. Vi levererar våra blombud som gåva till hela Sverige utan mellanhänder. Så ni kan vara trygga med att innehållet i buketten inte skiljer sig åt beroende på vart mottagaren av er sommargåva bor! Observera att leveranstiden dock kan skilja sig åt något då vi behöver anpassa budfirma efter leveransort.

Leverans av blombud i hela Sverige
Beställa din sommargåva med möjlighet till leverans av blommor i vacker blombox till hela Sverige

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *