Ge bort ett blombud till alla hjärtans dag – ta den klassiska gåvan till en ny nivå!

Visst kan ett fång röda rosor från matbutiken göra din fru eller flickvän glad på Alla Hjärtans dag, men känns det inte lite som the bare minimum? 😜 Gör det där lilla extra – och visa hur mycket du uppskattar din andra hälft genom att beställa ett lyxigt blombud till Alla Hjärtans Dag – direkt till dörren!

Varför Är Blommor en sådan uppskattad gåva på alla hjärtans dag?

Det är ingen nyhet att vi älskar blommor på Alla hjärtans dag! Det är ju nästan det första som poppar upp i huvudet när man funderar på vad för gåva som skulle passa att ge bort. Men varför har blommor blivit den perfekta gåvan, och hur kommer det sig att en bukett alltid blir så uppskattad? Vi tror att det beror på flera olika saker…

Blommor påminner om ljusare tider

Att få bli påmind om sol, värme och grön natur året runt får oss att känna oss förväntansfulla. En bukett är liksom som en symbol för alla de där underbara känslorna. Sommarens liv går liksom hand i hand med att känna sig älskad, omtyckt och uppskattad. Det är en ren vardagslyx att få ha en liten bit av sommaren inne hos sig trots att det är grått och kallt utomhus just nu.

Det känns speciellt att få något som inte varar för evigt

Bara tanken av att blommorna du köper kommer vissna och dö kanske känns som bortkastade pengar. Men det är just det som gör blommor så speciella. De lever! Att veta att man har någonting i bara någon vecka gör att man uppskattar den saken extra mycket. Det är ofta därför buketter brukar få stå mitt på matbordet, där man kan se dem som allra bäst.

Ett litet tips vi kan skicka med är dock vi ofta väljer blommor i våra buketter som är enkla att torka. På så sätt kan du faktiskt bevara din bukett som dekorationer hemma. Både bra för plånboken och miljön! Läs mer om hur du kan torka din bukett här.

blombud till alla hjärtans dah
Ge bort ett vackert blombud på alla hjärtans dag! Gör det lilla extra för någon som du älskar.

Hur ger jag bort ett blombud till alla hjärtans dag?

Det är superenkelt! Du kan antingen köpa en prenumeration på blommor, då kommer vi skicka en bukett till den du önskar ge gåvan till antingen varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Det är du som väljer!

Det går också bra att också köpa en engångsbukett som levereras vid ett enskilt tillfälle. Varför inte skicka med ett kostnadsfritt hälsningskort där du kan skriva en fin och personlig hälsning till din bukett – det är ju ändå Alla Hjärtans Dag!

uppskatta dina anställda Med ett Blombud på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är ett guldtillfälle för dig som företag att visa att du uppskattar dina medarbetare/anställda! Eller varför inte göra som Nordiska Galleriet och skicka ut ett personligt blombud till dina kunder. I vårt företagskoncept har ni som företag också möjlighet att designa er egna box och komma med önskemål om hur buketten ska se ut. Använd er egna logga, och skicka med en hälsning till önskade mottagare och matcha på så vis blombudet med ert eget varumärke. Kontakta oss eller få mer information om hur ni går till väga för att designa ert eget blombud här.

hälsningskort blombud
Skicka gärna med en personlig hälsning på våra kort som medföljer i ditt blombud
blombud i vacker box
När du beställer blommorna så levereras de i en vacker box – vardagslyx!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.