Blombud

Letar du efter den perfekta presenten till din mamma, farmor, mormor, flickvän, vän, pojkvän, fru, sambo eller till bröllopsparet som ska gifta sig? Ett vackert blombud levererad i en lyxig box kommer garanterat skapa både pirr och nyfikenhet hos mottagaren. Finns det något som gör oss människor så glada som att få ett oväntat blombud hem till dörren?

Vi på Blomverket vill inte bara leverera en bukett, som vilken som helst, utan varje detalj spelar roll! Varje vecka designas en ny bukett av oss personligen (utan mellanhänder i form av florister med butik), för att på så vis garantera bukettens känsla och utseende. Utöver den bundna blomsterbuketten är detaljer såsom omslagspapper, sidenband och förpackningsbox special-designade för att skapa en vacker helhetsupplevelse! På så vi hoppas vi kunna hjälpa dig att uttrycka din omtanke på bästa sätt.

Blomverkets blombud går antingen att beställa som blomprenumeration eller som engångsbeställning.

Självklart tillämpar vi alltid 100% nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi alltid kompenserar dig om buketten mot förmodan inte skulle leva upp till förväntningarna.

Blombud skicka blommor online

Blombud till hela Sverige

Blommor är en tidlös present som kan skapa minnen för livet och lyfta stämningen. Oavsett om det är till någon som fyllt år, blivit förälder eller tagit examen så är blombud alltid en uppskattad present. Ibland kan det dock vara en utmaning att hitta en pålitlig och snabb leverantör av blombud om du befinner dig i en annan stad än mottagaren. Men oroa dig inte! 🙂 Vi på Blomverket kan leverera till hela Sverige. Oavsett om du vill skicka blommor till en större stad som Stockholm, Göteborg eller Malmö eller till mindre orter som Trollhättan, Kalmar eller Eskilstuna, så löser vi det åt dig!