Tre klassiska julklappstips till önskelistan i jul 2020

Julklappstips blommor

Hur kommer ni fira jul? Har du förberett någon lista på julklappar du önskar dig? Delar ni julklappar? Kommer ni köra någon rolig julklappslek? Föredrar ni klassiskt eller otraditionell julmat? Har ni möjlighet att fira med era nära och kära? Ja, hur denna jul kommer att se ut det är det ingen som vet. Men låt oss för allt i världen inte glömma bort varandra. Ingen får sitta ensam!

Tre klassiska julklappar på önskelistan i jul

I år kommer vi tre svägerskor fira tillsammans med våra familjer här i Stockholm. Eftersom i stort sett hela släkten insjuknade i covid19 under november månad hoppas vi att antikropparna ska ha gjort sitt så att vi kan vara tillsammans på jul i år. Vi brukar hålla det ganska enkelt med julklappar och försöka fokusera på att umgås med varandra istället eftersom vi har blivit ett ganska så stort gäng nu! Men en hetsk julklapps-lek brukar det så klart alltid bli efter ett stämningsfullt läsande från svärfar av julevangeliet!

Även om vi skulle föredra en ganska så åtstramad inköpslista på julklappar så kan vi inte sticka under stolen med att en eller två julklappar hade varit trevligt att få eller ge bort! I år med fokus på de klassiska julklapparna som liksom alltid går hem på något vis! Redo för en kort men naggande god lista med julklappstips?

Julklappstips #1 – Vackra böcker

Det är något speciellt att få hålla ett vackert bokomslag i sin hand. Vi gillar dessutom böcker som hjälper lusten till att skapa något kreativt, böcker som utmanar oss i livet och får oss att växa. I år skulle vi vilja rekommendera dessa nykomlingar, böcker både för små och stora! Och titta så vackra bokomslag, skulle kunna gå loss på allihop bara som vacker rekvisita till hemmet.

Julklappstips #2 – Sängkläder

Fick ni också påslakan och örngott i bröllopspresent? Så var fallet här och sedan dess har det blivit sparsamt inköp av detta eftersom man liksom är för dålig för att unna sig det helt enkelt. Därför hamnar denna julklapp som nummer två på vår lista över klassiska julklappar. Och i år har vi spanat in dessa finheter från Midnatt och Alva. Sängkläderna är gjorda i ekologiska material och finns i flera läckra färger. Midnatt har dessutom en jättefin kollektion för barn.

Julklappstips #3 – Blommor

För att skapa riktig julstämning måste så klart julblommorna finnas där på julbordet. Annars ingen jul! Håller ni med? En riktig klassiker är ju den ståtliga amaryllisen. En riktig favorit är att mixa den aprikosfärgade amaryllisen Rilona med någon vinröd och klaröd amaryllis. Blanda ut med några enkla strån från naturen, en tallkvist och något mörkgrönt så är vi hemma sen! Hela december kommer veckans helgbukett att innehålla minst en amaryllis för att skapa riktig julstämning till ditt hem. Önskar du dessutom ge bort en riktig klassiker i julklapp, som blommor faktiskt är, så rekommenderar vi att ni spanar in våra blomprenumerationer. I år kommer vi även ha möjlighet att leverera blombuketter som blombud på självaste julafton och nyårsafton i stora delar av landet. Dessutom har vi ett specialerbjudande som innehåller en liten julklapp från oss i samarbete med OVO Things till dig som signar en blomprenumeration under december månad. Så, vem känner du som skulle uppskatta ett blombud kring jul och nyår?

Nedan ser ni några av de orter som du kan skicka blommor till vid jul eller nyår:

Ale, Arboga, Avesta, Allingsås, Botkyrka, Borlänge, Bålsta, Bro, Bromma, Eskilstuna, Eksjö, Enköping, Enskede, Ekerö, Eslöv, Farsta, Falköping, Fagersta, Falkenberg, Falun, Forshaga, Göteborg, Gisslaved, Gränna, Gnesta, Gävle, Göteborg, Halmstad, Hässleholm, Halstavik, Hammarbyhöjden, Hjo, Haninge, Heby, Hälsingborg, Hudiksvall, Härnösand, Höganäs, Järfälla, Järvsö, Jönköping, Kalmar, Karlsborg, Karlskrona, Karlstad, Kinna, Katrineholm, Knivsta, Kristianstad, Kristinehamn, Kungsängen, Kungälv, Köping, Leksand, Landskrona, Lidingö, Lindköping, Linköping, Ljungby, Ludvika, Lysekil, Malmköping, Malmö, Mariefred, Motala, Mjölby, Mariestad, Munkedal, Mölndal, Mönsterås, Norrtälje, Nacka, Norrköping, Nyköping, Nybro, Nynäshamn, Ronneby, Rättvik, Sandviken, Salem, Sigtuna, Märsta, Simrishamn, Sjöbo, Skara, Skövde, Sollentuna, Stockholm, Solna, Gärdet, Kungsholmen, Essingen, Strängnäs, Strömstad, Surahammar, Sunne, Svenljunga, Sälen, Söderhamn, Södertälje, Sölvesborg, Tierp, Tidaholm, Timrå, Tomellilla, Torsby, Trosa, Trollhättan, Trelleborg, Täby, Tyresö, Uddevalla, Uppsala, Valdermarsvik, Vetlanda, Växsjö, Ulricehamn, Vallentuna, Vaxholm, Vimmerby, Vällingby, Västerås, Västervik, Ystad, Åkersberga, Åmål, Årsta, Åre, Älmhult, Ängelholm, Örebro, Österstund, Örkelljunga, Örnsköldsvik, Östhammar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.