Lyxa till hösten med en blomprenumeration

Om det är något som kan skapa vardagslyx och trivsel i ett hem så är det en vacker blomprenumeration med färska snittblommor. Med fokus på stilsäkra buketter levererade i en vacker förpackning tillhör Blomverket nu den nya trenden av blomprenumerations-tjänster som dykt upp online de senaste åren. En blomprenumeration är en lika härlig present att ge bort som att unna sig själv nu i höst!

Blomprenumeration
Prenumerera på blommor direkt till dörren/postlådan.
Lyxig blomprenumeration i höst
Lyxa till hösten med en blomprenumeration från Bomverket. Artikel i Expressens bilaga ”Vardagslyx”.

– En blombukett ska kännas både inifrån och ut! Därför har vi skapat blomsterkonceptet ”helgbuketten” med fokus på hela upplevelsen berättar Elisabeth Moritz, en av grundarna bakom Blomverket. Vi hade en målbild av att skapa ett blombud med riktig wow-känsla levererad i en lyxig box inför helgen! En bukett med snittblommor som kändes noggrant utvalda med harmoniserande toner och unika sorter – en bukett som vi kunde stå för!

Idag erbjuder Blomverket både enskilda blombud och möjligheten att beställa en blomprenumeration med leverans från Malmö i söder till Umeå i norr.

-Eftersom vi designar varje veckas bukett personligen innehåller varje bukett samma sorts snittblommor oavsett vart i landet man bor, säger Elisabeth.

Blomprenumeration i lyxig box
Blomverket levererar lyxiga blombud förpackade i en blombox direkt till dörren i hela landet.

Tre svägerskor och drömmen om en vackrare vardag

Företaget föddes över en släktmiddag för några år sedan då de tre föräldralediga svägerskorna Moritz bestämde sig för att utveckla konceptet ”helgbuketten”. Helgbuketten eller ”fredagsbuketten” spred sig som en löpeld bland influencers på sociala medier just då. Som småbarnsföräldrar hade de svårt att få tiden att räcka till för att köpa in den där “helgbuketten” som på ett sådant härligt sätt talade om att det dags att fira helgen!

-Vi såg även att liknande prenumerationstjänster slagit igenom internationellt men att det fanns få onlinetjänster i Sverige som kunde erbjuda det vi ville komma åt.

Med ett stort intresse för blommor och erfarenheter inom IT och marknadsföring vågade vi “över en dag” ta steget att skapa en tjänst som vi själva hade uppskattat för att underlätta vardagen säger Elisabeth

Grundare av Blomverket
Ägare och grundare av Blomverket. Från: vänster Tina, Elisabeth och Lizz Moritz

Leverans till dörren

Blomverket levererar blommor direkt till dörren eller postlådan i hela Sverige (med några få undantag). Som blomprenumerant kan du välja mellan fyra olika storlekar, hur ofta samt hur länge du önskar prenumerera på blommor.

Utöver de ljuvliga blommorna så är själva överlämnandet en upplevelse i sig.

Allt ifrån de färska snittblommorna till inslagningen och den fina blomboxen är noga genomtänka. Buketterna är vackert förpackade med lyxigt papper & sidenband. Hälsningskort och exklusiv box ingår i samtliga blombud.

-95% av våra blombud levereras under natten vilket gör att våra budfirmor inte behöver ta hänsyn till köer och därmed bidrar till minskade avgasutsläpp. Likaså har vi kortat ner leden från odlare till konsument genom att hoppa över “grossisten”. På så vis kan vi köpa upp blommorna i ett tidigt skede och leverera dem snabbare ut till kund, berättar Elisabeth.

Din blomprenumeration levereras i lyxig box
Beställ blommor med leverans direkt till dörren

Att få sprida kärlek i en tid av avstånd

-I samband med Covid19 såg vi en klar ökning av beställningar. Hälsningarna bytte karaktär och människors saknad av att ses IRL tog sig i uttryck genom blomsterhälsningar över hela landet. Det var fint att se hur något så enkelt som en blombukett fick sprida kärlek i en tid av avstånd säger Elisabeth.

Just detta vill Blomverket fortsätta med framåt – att göra livet lite vackrare för någon annan! I takt med att vi expanderar kommer vi inom en snar framtid utöka antalet leveransdagar. På så sätt hoppas vi kunna bli mer företagsvänligt. Varför inte beställa en exklusiv blombukett online på blomverket.se redan idag?

För den som redan nu vill kika på ett helt fabulöst vackert flöde på Instagram kan omgående besöka @blomverket.se

Blomprenumeration Sverige
Stilsäkra snittblommor i en vacker bukett från Blomverket.

Ursprunglig artikel publicerad i Expressens bildaga Vardagslyx. Datum: 26-08-2021. Bulldog Media.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.