En bröllopspresent som varar lite längre!

Skicka blommor i bröllopspresent

Ge bort en prenumeration i bröllopspresent

Saknar du idéer på bröllopspresenter inför sommarens bröllop? Kanske har brudparet behövt dra ner på antalet gäster på grund av rådande tillstånd men du önskar uppvakta brudparet ändå på något sätt? Då vill vi tipsa dig om några bröllopspresenter som gör att brudparet kan få minnas och fira den stora dagen lite extra länge.

1. Ge bort en blomprenumeration som flowergram

Att få ställa till med bröllopsfest kan vara något av det roligaste man gör i livet. Men det kostar också på att gifta sig och därför kan det vara lite extra skralt i kassan efter ett bröllop och vardagslyx känns allt annat än rimligt för plånboken. En uppskattad bröllopspresent som hjälper brudparet att minnas den stora dagen kan därför vara att skicka ett flowergram direkt hem till brudparet på regelbunden basis. Hos oss på Blomverket kan du ge bort en blomprenumeration som blommogram med leverans i hela Sverige härKaffeprenumeration från Svanfeldtscoffee – https://www.instagram.com/svanfeldtscoffee/?hl=sv

2. Gillar brudparet kaffe?

En klockren present för kaffeälskaren är en kaffeprenumeration. Bland våra favoriter hittar ni Svanfeldtscoffee som gör fantastiskt ekologiskt kaffe där en viss procent även går till Hjärnfonden. Läs gärna mer om deras egen fantastiska berättelse här. Kaffe som gör gott – kopp för kopp!

3. Ge bort en tidningsprenumeration

En riktigt smart upplägg för dig som gillar att läsa tidningar som vi själva använder oss utav är readly.se. Genom att signa upp sig på en prenumeration för endast 99kr/mån får du tillgång till över 4000 tidningar eller magasin. Några bland våra favoriter är Plaza interiör, Residencemagazine och Elledecoration. Men oavsett vilka intressen brudparet har så kommer det garanterat finnas något som passar båda parter.


Presenttips: prenumerera på readly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.