Blomverket i exklusivt Samarbete med klong

Klong

Älskar du lyxiga blombud utöver det vanliga? Uppskattar du även tidlös svensk design som vill förvåna och som utvecklar produkter man inte tröttnar på? Då bör du inte missa chansen att ta del av vårt exklusiva samarbete tillsammans med Klong.

Erbjudandet du inte får missa

I samarbete med Klong erbjuder vi dig nu – 15% på första buketten vid en blomprenumeration eller vid en engångsbeställning av en blombukett från oss. Erbjudandet gäller till och med 2022-01-31.

Använd rabattkoden KLONG15 när du gör din beställning.

Ett mycket fint erbjudande från Klong väntar dig dessutom på -20% på alla deras krukor och vaser. Hur bra låter inte det? Beställ ditt blombud nu och ta del av rabattkod från Klong i vår blombox vid leverans.

Så använder du Ängvasen

Om du redan älskar lyxiga blombuketter så kommer du garanterat att bli upp över öronen kär i vasen Äng från svenska varumärket Klong. Den är inte bara formgiven som en underbart vacker vas utan gör också att du på ett smart sätt kan få glädje av enskilda blommor ur en bukett under längre tid.

Den vackra och genomtänkta vasen Äng ger dig möjlighet att arrangera blommor på ett personligt och spektakulärt sätt och få ditt hem att kännas som en blomstrande äng. Idén är att placera enskilda blommor i insatsen som ingår i vasen och på så vis får man känslan av en naturlig blomsteräng. Dessutom behövs det inte så många blommor för att få ett vackert resultat i Ängvasen. Placera gärna de enskilda blommorna i olika höjder och mängder för en naturlig och vegetativ rörelse.

klongvas, klong,

Njut av blommorna under längre tid

Ett bra tips är att inte kasta bort hela buketten efter din blomleverans när några blomsorter vissnat (se våra tidigare blogginlägg ”Så torkar du dina snittblommor” & ”så får du dina snittblommor att hålla längre”) utan ta hand om och arrangera de blommor som fortfarande är fina.

Vissa blomsorter blir också riktigt fina som torkade. Vasen kan därför givetvis även användas utan vatten till torkade blommor och kvistar. 

Mer om Äng vas

Äng vas är designad av Eva Schildt som gärna kombinerar tradition med en dos modernitet. Det har visat sig vara mycket framgångsrikt då vasen har kommit att bli en modern designklassiker och finns i många hem.

Vasen är tillverkad i munblåst glas med en tillhörande handgjord mässingsinsats. Insatsens hål varierar i form och storlek och bildar ett vackert mönster.

Det finns hela fyra olika typer av mässing på insatsen – svärtad, ärgad blå, försilvrad och ren mässing. Allt för att göra sig som bäst i inredningen i just ditt hem.

Äng vas finns i fyra olika storlekar varav tre som rund vas och den fjärde som rektangulär.

Klong äng blombud

tidlös svensk design

Det vi älskar med Klong är att de står för en tidlös, svensk design som förvånar och ger oväntade upplevelser. Klong utvecklar produkter där funktion, material och form sammanflätas till något värdefullt som håller länge. Något som man vill vårda och aldrig tröttnar på. Som helt enkelt känns bra att ge bort och att få! Tack för fint samarbete tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.