Skicka blommor

Lyxigt blombud

 

Skicka blommor

Får du känslan av att något saknas när vasen på bordet ekar tomt? Hade du tänkt köpa en fredagsbukett i blomsterbutiken på vägen hem från jobbet men något annat kom emellan? Letar du efter den perfekta presenten att ge bort i födelsedagspresent till kalaset i helgen? Vet du inte vad du ska ge bort i present till flickvännen? Gillar du helt enkelt bara att ha det fint hemma? Ja, det finns många tillfällen i livet när en vacker blombukett hade kommit väl till pass. För vet ni vad, blommor gör oss människor lyckliga! Spara tid och lev livet lite vackrare genom att skicka blommor som blombud online. 

 

Blomprenumeration

Att skicka blommor som blombud är sedan gammalt men tänk om det faktiskt gick att förlänga upplevelsen ytterligare genom att buketterna skulle fortsätta att komma vecka efter vecka direkt till ytterdörren! Vi har glada nyheter! Nu är det möjligt att skicka blommor som blombud till dig själv eller i present med leverans i hela Sverige. På regelbunden basis kommer en lycklig mottagare att få njuta av en vackert komponerad blombukett enligt önskat tidsintervall (varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden).  Genom att skicka en  blomprenumeration med hälsningen ”vi tänker på dej”, ”jag älskar dig” eller ”grattis på födelsedagen” kommer någon i din närhet bli påmind om din uppskattning i flera månader framöver. Hur fint är inte det? Skicka din blomprenumeration här och ge bort en riktig dos av vardagslyx!

 

Flowergram

Känner du någon som snart fyller jämnt? Vet du inte vad du ska ge bort i mors dag-present? Firar du och flickvännen ett år som par eller har du och frugan bröllopsdag? Oavsett tillfälle är det få saker som skapar så mycket glädje-känslor som blommor, för att inte tala om vilka minnen som doften från en bunt med snittblommor kan ge! Överraska någon genom att skicka en bukett som ett lyxigt flowergram och gör någons dag! Beställ din bukett i önskad storlek här

 

Skicka en vas

Känner du någon som älskar blommor? I så fall kommer ytterligare en vas till vasgarderoben inte att göra din kärlek, vän eller släkting besviken! Kan man någonsin ha för många vaser i sitt hem?! Tror inte det!!! Komplettera ditt blombud med en trendig vas, flowerfrog eller blomsterfakir och låt någon gå bananas på sina nya snittblommor! 

 

För fler inspirerande presenttips kolla in här