Flowergram

Vackert blommogram

Flowergram

Vad är ett flowergram?

Ett flowergram är en blomsterhälsning som förmedlas via bud till någon du vill överaska. Kanske har du själv fått hem ett flowergram någon gång och minns hur spännande det var att öppna upp buketten och läsa hälsningskortet! Genom noggrant urval av trendiga snittblommor i en vacker omslagning hjälper vi dig att förmedla en lyxigt doftande upplevelse!

 

Skicka ett flowergram som prenumeration

Nu kan du förlänga upplevelsen av en bukett blommor genom att skicka ett flowergram som prenumeration i present till någon som du vill uppvakta. Buketten kommer att levereras lagom till helgen och är den perfekta presenten till personen som uppskattar konceptet ”fredagsbuketten”.

Skicka ett blommogram som blombud

 

Skicka ett flowergram – perfekta presenten för alla tillfällen

Ge bort blommor i bröllopspresent till brudparet som ska gifta sig 

Det kan vara lite skralt i kassan efter ett bröllop varpå en present som man kanske inte skulle unna sig själv i det läget kan komma väl till pass. Ge bort en present som varar lite längre genom att skicka en blomprenumeration i bröllopspresent till brudparet som ska gifta sig i sommar. Kanske ska du själv gifta dig i sommar och vill lägga till en blomprenumeration till din egen önskelista?

Skicka blommor som en omtänksam gest när någon drabbats av sorg

Att dela någons sorg i svåra tider är det bästa stöd man kan ge när någon har mist en nära anhörig. Att skicka blommor är ett konkret sätt att visa sin omtanke till någon som drabbats av ett dödsfall. Skicka med en personlig hälsning i ditt blombud som talar om att  ”vi tänker på dig”.

Ge bort ett flowergram i födelsedagspresent eller för att fira jubilaren

Känner du någon som fyller år (eller någon som fyller jämnt) snart? Gratulera födelsedagsbarnet eller jubilaren med en lyxig bukett blommor. Det är nu vår bukett i storlek lyx passar perfekt som present om du själv inte har möjlighet att närvara på kalaset. Buketten levereras vackert inslaget i en lyxig box med ett knytet sidenband runt om snittblommorna. Skicka med en personlig hälsning på ett handskrivet kort och gör någons dag! Vi levererar ditt blombud oavsett vart i landet födelsedagsbarnet eller jubilaren bor!

Skicka ett flowergram till någon som är sjuk

Kanske känner du någon som drabbats av sjukdom eller som i coronatider sitter ensam i sitt hem eller längtar efter besök på äldreboendet? Nu kan ett flowergram  sprida kärlek till någon i din närhet mer än någonsin.

Skicka ett flowergram i mors-dag-present den 9:e maj 2021

Mors dag – rosornas dag! Denna dag brukar det köas utanför blomsterbutikerna för att hinna inhandla den där rosbuketten till sin älskade mamma. Men det är kanske inte alltid man har tiden på sin sida eller orkar att stå och trängas i långa köer. Varför inte vara ute i god tid för en gång stund, spara tid genom att handla blommor online! Uppvakta mamma med ett vackert blombud som engångsbeställning eller blomprenumeration!

Ge bort blommor som en kärleksgåva för att fira Er bröllopsdag

Tycker din fru om blommor? Överraska henne med en blomprenumeration för att uttrycka din kärlek. Du väljer själv hur ofta du önskar att din blombukett dyker upp samt hur länge du vill att prenumerationen ska pågå. Smidigare än så kan det inte bli att ge bort färska blommor till någon du älskar!

Skicka ett blomsterbud och gratulera till det nyfödda barnet 

Ett av livets största händelser är när man får barn! Säg grattis till någon som blivit mamma & pappa och fått en nyfödd för första gången eller på nytt genom att skicka ett blombud!

Skicka en uppskattning till personalen på din arbetsplats

Ge bort ett presentkort på blommor till personalen som den perfekta julklappen, födelsedagspresenten eller sommargåvan till dina anställda. Kontakta oss här om du önskar beställa presentkort på blombud till dina anställda.

Skicka blommor som den perfekta presenten till den inredningsintresserade

Är du på jakt efter presenttips till den inredningsintresserade kompisen? Kanske kan en trendig bukett passa väl till hands som present för den trendmedvetna tjejen eller killen!

Ge bort en bukett med blommor som en gåva till dig själv 

Har du svårt att få tiden att räcka till och är av den persontypen att du gärna handlar hem dina matvaror och kläder online. Hands up?! Nu finns även chansen att få hem färska snittblommor som blombud direkt till din dörr inför helgen. Det är vad vi kallar vardagslyx!