Resturangtips för en mysigare höst

Lyxigt blombud i Stockholm

Restaurangtips för en mysigare höst

Vårt bästa tips denna höst är att boka in ett restaurangbesök för två (minst) och mysa in hösten tillsammans! Här kommer vårt bästa restaurangtips i höst. 

Lyxigt blombud i sko
Klackarna på inför höstens restaurangbesök.

Våra 3 bästa restaurangtips i höst

  1. Månsen design (Söderhamn). Vill du äta äkta jordnära mat på vackert porslin vill vi varmt rekommendera resturang Månsen design. Ta en runda i butiken innan ditt resturangbesök och avsluta med den bästa av måltider.
  2. Lilla Bjers (Gotland). Njut av prisad och hållbar gastronomi på Lillabjers om du besöker Visby i höst. Grön och ekologisk när den är som bäst!
  3. Etthem (Stockholm). Kliv in i värmen hos Etthem och känn dig precis som hemma. Matlagning är gjord på lokala råvaror och miljön gemytlig precis som om det vore ditt eget hem. Passa på att även boka en uppskattad hotellvistelse på hotellet med enbart 12 rum. Personligt och väl värt sitt namn.
Restaurangtips Söderhamn
Glashuset på Månsen design resturang i Söderhamn
Bästa restaurangen. Månsen design.

Våra 2 bästa lunchrestauranger i höst.

  1. Zetas (Stockholm). Detta är platsen för dig som vill koppla av i trädgårdsmiljö. Ät en god lunch och strosa runt i mästarnas trädgård dedikerad Victoria Skoglund. Det är här du ska köpa in dina tulpaner inför hösten.
  2. Ulriksdahls slottsträdgård. Utsökt vegetarisk lunch-buffe i den mest inspirerande miljö för oss blomsterälskare. Här har vi spenderat många timmar av planering och inspirationshämtning. En upplevelse för alla sinnen!
Läs även: Höstigt pizzarecept med persika och prosciutto

Comment

Your email address will not be published.