Leveransvillkor för våra blomprenumerationer

När kommer min bukett?

Din bukett levereras snyggt förpackat direkt till ditt hem på torsdagar (jämna veckor i Uppsala/ojämna veckor i Jönköping) mellan kl. 16-20. Din prenumeration levereras i enlighet med de önskemål som finns tillgängliga i samband med din registrering hos oss.

Hur går leveransen till?

Tills vidare levereras din bukett personligen av någon av oss på Blomverket. Om du inte skulle ha hunnit hem ännu, hängs buketten på din dörr, varpå vi sänder dig ett sms för att försäkra dig om att din leverans har kommit fram. Med hopp om ett trevligt välkomnande när du kommer hem!

Vad gör jag om jag är bortrest?

Önskar du tillfälligt avboka nästkommande bukett, meddela oss genom att mejla namn och adress till info@blomverket.se senast kl. 12 torsdagen veckan före beräknad leverans. Prenumerationen kommer att fortgå som vanligt igen gången därpå.

Övriga villkor?

Din prenumeration levereras i enlighet med de önskemål som finns i din registrering hos oss. Om leverans till dörr inte är möjligt i enlighet med registrerade uppgifter, om eventuell portkod eller motsvarande uppgifter som erfordras vid registrering för att leverera till dörren saknas eller är felaktigt angivna, avsäger vi oss på Blomverket ansvaret för att blommorna levereras. Någon återbetalning sker då inte.