Vilken är din önskelista till mors dag 2020?

Den 31 maj 2020 är det dags för dig som mamma, mormor eller farmor att bli riktigt firad på mors dag! För några dagar sedan frågade vi er läsare på Instagram om kreativa tips på presenter att ge bort på mors dag. Eftersom era tips var så kreativa tänkte vi dela med oss av dem och några av de saker som ligger på vår önskelista just nu. För visst är det väl ok att passa på att köpa presenter även till sig själv på mors dag? Åtminstone för oss som fortfarande har småbarn hemma! Eftersom våra budgetar kan se olika ut kommer här en lyx- och en budgetvariant. Men glöm inte bort att det är tanken som räknas!

Presenter till mors dag - Budgetvariant

 

1. Ge bort en dahliaknöl som börjat gro

Detta personliga och fina tips på mors dag-present kommer från @radhuselva. Kanske har du någon fin kruka där hemma som du kan plantera din dahlia i. Eller varför inte slå in dahliaplantan i något tidningspapper och knyta ett natursnöre runt om? Om du mot förmodan inte hade varken tid eller möjlighet att förså någon egen blomma eller växt tidigare i vår så kanske en enkel kryddväxt kan vara något? Går att få tag på hos exempelvis Plantagen eller Blomsterlandet. Pris från. 29:-

 

Dahlia i kruka
Vacker vårkrans skapad av Ida Hjalmarsson

2. Plocka en vårig blombukett från naturen

Just nu blommar både förgätmigejen, körsbärsblomman och gullvivan. Plocka en vacker vårbukett, arrangera dem på ett vilt sätt genom att låta blommorna hamna i olika nivåer och knyt ett vackert snöre runt buketten. Enkel ge-bort-present till mamma eller dig själv men fylld av kärlek. Vill du ta din bukett ytterligare en nivå så kan du binda en vacker krans och lägga på tallriken som dekoration till morsdag-fikat!

3. Utflykt till en närliggande gårdsbutik 

Kanske var det längesedan du och din mamma spenderade tid tillsammans? Vad kan vara mer passande än att åka ut till en mysig gårdsbutik och ta en fika på tu man hand. Win win!

Om du befinner dig i Stockholm, Uppsala, Enköping eller Västerås-trakten vill vi tipsa om ett helt gäng med trevliga utfluktsmål kring Fjärdhundraland som vi precis upptäckt.

Mysigt utflyktsmål till Landsberga Gårdsbutik

Presenter till mors dag - Lyxvariant

 

Läderväska från Other Stories

1. En ny väska till vår-outfiten

Att investera i en ny väska är inte så dumt om man vill fixa till vår och sommar-outfiten på ett enkelt sätt. Man kan ju aldrig ha för många väskor, eller vad säger ni? Just nu ligger denna läderväska från otherstories högt på önskelistan till Mors dag. Pris: 890 :-

Onlinekursen "Styling och Storytelling"

2. Gå en onlinekurs

Kanske kommer du spendera lite extra tid hemma i sommar och behöver utlopp för din kreativitet? Gå en onlinekurs inom ett område som både utmanar och väcker din skaparglädje till liv. Om du gillar att fota så erbjuder vi just nu onlinekursen "Styling och Storytelling" för dig som vill ta ditt fotande till nästa nivå? Finns både på svenska och som engelsk version. Hur bra Morsdag-present?

3. Skicka blommor som ett blombud

Gillar du att ha färska snittblommor på bordet utan att behöva ta dig till en blomsterbutik? Att skicka blommor måste väl ändå vara den perfekta presenten att ge bort på Mors dag eller för dig som vill unna dig något extra inför helgen? Buketten levereras dessutom i en snygg blombox för bästa upplevelse och det går även bra att skicka med en hälsning på vackert designade kort fotade av Tina Moritz! Våra blomprenumerationer eller engångsbuketter går nu att beställa som flowergram eller skicka som blombud oavsett var du bor i Sverige. Pris fr. 299:-

Skicka blommor som blombud i hela Sverige direkt till dörren
Taggat , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish