Nu kan du prenumerera på våra buketter i huvudstaden!

bukett

Hej Stockholm!

De senaste månaderna har vi lagt all vår tid och engagemang på att göra det det möjligt för oss att utöka våra leveransorter. Vi är så glada att nu äntligen kunna leverera våra buketter i Stockholm. Det känns verkligen så spännande! I samband med detta har vi också några roliga nyheter att berätta.

Våra buketter

Vi gillar vilda buketter i pastelliga toner vilket också präglar våra buketters utformning och innehåll. Det är också viktigt för oss att blommorna är i säsong så att du som prenumerant alltid ska få så krispiga och fräscha blommor som möjligt. En förändring som skett är att du som ny prenumerant har möjlighet att välja vår lyxiga helgbukett i större storlek. Perfekt för dig som älskar att ha många middagsbjudningar eller som bara vill lyxa till det lite extra. Självklart går det även att dela upp denna bukett om du skulle vilja ha flera vaser fyllda med färska snittblommor.

Lyxig blombukett

Utökade leveransdagar

Äntligen kan vi nu erbjuda blomleverans varje torsdag till skillnad från varannan torsdag, som det varit tidigare . Vi hoppas på så vis att du i god tid ska hinna få hem din bukett lagom till helgens mysfrukostar och middagsbjudningar. Om du av någon anledning inte har möjlighet att ta emot blommorna eller ska resa bort kan du enkelt pausa din prenumeration genom att kontakta oss. För mer information om hur det fungerar kan du även kika här.

Leverans till jobbet

Flera har hört av sig och undrat om vi kan leverera till arbetsplatsen. Självklart gör vi det (se leveranstider nedan). Det är också en perfekt lösning för dig som bor en bit utanför våra leveranszoner men som ändå arbetar i någon av städerna Stockholm, Uppsala eller Jönköping. Våra leveranstider är mellan kl. 17-22 i dagsläget, så din arbetsplats behöver vara öppen under dessa tider.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *